MR. CHOW

MR. CHOW Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 115 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Chow. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 12:26 Erg lekker! We bestellen vast nog een keer.
3 jun 2022 om 22:55 The food took too long to be delivered
26 mei 2022 om 22:18 Beste van schiedam
7 mei 2022 om 0:47 Top zaak
30 apr 2022 om 21:10 Ik vond het wel lekker alleen jammer dat er maar 4 garnalen op mijn bowl zaten en ook ingrediënten die niet op het lijstje stonden...sojabonen...avocado ...mais..maar opzich was decrest wel lekker, beetje weinig maar te doen
28 apr 2022 om 20:23 Was prima
27 apr 2022 om 22:25 Normaal vind ik het eten erg lekker. Vandaag kwam het niet netjes aan en ook niet dichtgeplakt. Bezorger kon het ook niet vinden maar dat ligt aan thuisbezorgd. Die moet iemand sturen die weet waar het is. Jammer!
24 apr 2022 om 19:44 Niet erg spannend, meer een restaurant om te gaan eten denk ik
22 apr 2022 om 21:02 Eten was lekker en bezorging binnen 30 min.
13 apr 2022 om 19:46 Chicken katsu was erg lekker, maar de foto komt niet overeen met de werkelijkheid. Je krijgt weinig groente erbij. Ik kreeg twee blaadjes sla en een paar schijfjes zoetzure komkommer. Bezorger was erg vriendelijk en op tijd.
10 apr 2022 om 7:17 Het was geen bakje udon, maar taugé Erg dure taugé
21 mrt 2022 om 1:14 Duurde erg lang om het eten te krijgen, misschien wel langer dan 75 min. Elke keer als ik keek naar de tracker was de bezorgtijd nog later. Honeybeef komt met steeds minder broccoli, graag niet hierop bezuinigen. Zeker niet als de prijs strijgt.