MR. CHOW

Recentebeoordeling


4 sterren uit 138 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Chow. Meer weten? Ontdek meer

15 jan 2023 om 14:45 Het eten was heerlijk,jammer dat we er 2uur op moesten wachten!
7 jan 2023 om 13:00 Fried Ricequacky Chan was goed. Bezorging was snel.
5 jan 2023 om 19:47 Gewoon goed en lekker gegeten, Poke Bowl met kip.
1 jan 2023 om 22:41 Ik heb een curry besteld en het was geweldig! Echt een aanrader! Bedankt voor de extra rijst! :)
24 dec 2022 om 8:41 Alle keren was het eten uitstekend en keurig optijd. Maar nu was het 45 min telaat en koud erg vervelend
21 dec 2022 om 19:10 I ordered curry soup in vegetarian option. Was delicious and flavory. I get also tofu on the side which was very nice!
14 dec 2022 om 23:16 Altijd lekker goed verpakt warm en kwaliteit zeker een aanrader
8 dec 2022 om 18:58 Best chow ever
3 okt 2022 om 7:03 The delivery took very long and my bowl was missing a sauce.
29 sep 2022 om 9:32 19:22 besteld voor 20:15, kwam uiteindelijk pas 21:05 aan, bijna een uur te laat wij bijna 2 uur moeten wachten, geen belletje gekregen dat het wat later zou worden of iets, eerste en laatste keer dat we hier bestellen.
24 sep 2022 om 23:11 Top Zaak altijd goed !
26 aug 2022 om 20:44 Duurde veel te lang( 1 uur 45 min), meerdere malen proberen te bellen niet bereikbaar, jammer